Eyeleds® producten

Eyeleds® producten

Eyeleds® biedt diverse producten voor de verschillende toepassingen. Van onze toppers vindt u hieronder een korte beschrijving.
Thumbnail First

Multi

Eyeleds® Multi is de losse, koppelbare versie van de populaire ‘Floorleds’. Met een inbouw diepte van slechts 6,5 mm en tweemaal 80cm kabel heeft u alle vrijheid om de verlichting toe te passen zoals u het wilt. Deze Multi spots zijn per stuk verkrijgbaar in rond en vierkant in de kleuren warmwit, ijswit, blauw en amber.

Lees verder

Thumbnail First

Outdoor Basic

De Eyeleds® Outdoor Basic laat zich door haar compacte afmetingen eenvoudig waterdicht installeren in bijvoorbeeld stenen, tegels, vlonders, terras- en steigerplanken. Met Eyeleds® Outdoor Basic verlichting creëert u stijlvolle lichtaccenten, (nachtelijk) oriëntatielicht, functionele markering of (loop)wegaanduiding.

Lees verder

Thumbnail First

PowerEYE

De PowerEYE® is een decoratieve én functionele spot, leverbaar in 2 modellen: De PowerEYE® 360 projecteert het licht in een bundel van 60° en is ideaal voor aanlichten van werkoppervlak of voorwerpen. In te bouwen in plafonds, onder keukenkastjes, in vitrines en boekenkasten of als accentlicht in nisjes. De PowerEYE® 180 is voor de toepassing in wanden en plinten. Het licht wordt in een bundel van 45° naar beneden gericht en is daarom geschikt voor trappen, hoogteverschillen in kamers etc.

Lees verder

Thumbnail First

Floorleds

Eyeleds® Floorleds is ons meest verkochte product. Het is een ultraplat, makkelijk te installeren, walk-over LED lichtspot, dat volledig vlak kan worden ingebouwd. Wanneer de spots zijn gemonteerd, zijn ze volledig één met de vloer. Floorleds zijn per set van 3 of 5 ronde spots in warmwit of ijswit verkrijgbaar.

Lees verder

ADRES

Showroom
(op afspraak!)

Bolderweg 33A
1332 AZ Almere

Kantoor
Ommelandvaart 13
1335 SB  Almere

CONTACT

T: 036 - 52 12 015
E: info@decorationlight.nl

 

Eyeleds-verlichting is onderdeel
van Decorationlight

LOCATIE

map.png