Duurzaam

Duurzaam

Wat maakt Eyeleds® duurzaam?

Energie efficient
Eyeleds® consumeren veel minder energie dan traditionele lampen waardoor de energie kosten worden gereduceerd.

Economische waarde
Het gebruik van de LED verlichting van Eyeleds® kan significante besparingen opleveren op de lange termijn, vooral in termen van verminderde energie- en onderhoudskosten.

Verantwoordelijk voor het milieu
Het milieu profiteert door het overschakelen naar lage energie. De lage energie vereiste van LED verlichting maakt deze ideaal voor het gebruik van andere energie bronnen, zoals zonne-energie en wind-energie.

Lange levensduur
De levensduur van een Eyeleds® kan wel tienduizenden uren bedragen. De meest gebruikte (gloei)lampen in huishoudens gaan slechts een paar duizend uren mee. LEDs zullen er niet zomaar mee ophouden zoals traditionele lichtbronnen dat doen, ze zullen eerder langzaam doven, zodat er genoeg tijd is om vervanging te kunnen regelen.

Verhoogde veiligheid
Het lage niveau van hitte dat geproduceerd wordt vanwege de lage voltages die door de LEDs gebruikt worden, zorgt ervoor dat deze veiliger zijn als lichtbron voor zowel de installateur als de gebruiker. Er is geen risico op kortsluiting, oververhitting of het breken van glas. Bovendien wordt er geen gas gebruikt.

Optimale betrouwbaarheid
De gloeidraad in een normale lamp is fragiel; het breekt gemakkelijk door een plotselinge schok of val. De LEDs van Eyeleds® bevatten geen glas of gloeidraad, waardoor het een ideale oplossing wordt voor ruige en veeleisende omgevingen en/of installaties waar de toegang een uitdaging is. De LEDs gebruiken als “walkover” verlichting is geen probleem!

ADRES

Showroom
(op afspraak!)

Bolderweg 33A
1332 AZ Almere

Kantoor
Ommelandvaart 13
1335 SB  Almere

CONTACT

T: 036 - 52 12 015
E: info@decorationlight.nl

 

Eyeleds-verlichting is onderdeel
van Decorationlight

LOCATIE

map.png